STERILOIVAT LATAUSASEMAT

Headimage

STERILOIVAT MOBIILILAITTEIDEN LATAUSASEMAT


Tabletien käyttö yleistyy nopeasti monilla toimialoilla ja opetuksessa. Vivotechin steriloivat latauskaapit tuovat ratkaisun laitteiden yhtäaikaiseen lataukseen sekä sterilointiin ja bakteerikantojen sekä virusten leviämisen pystäyttämiseen. Steriloivat latausasemat tappavat bakteerit laitteiden pinnoilta tehokkaasti sekä turvallisesti UV-C valotekniikan avulla. Latausasemat ovat helppokäyttöisiä, lukollisia, ajastettavia sekä saatavilla eri kokoisina 10, 30, 40 ja 50 paikkaisina.

Pysäytä influenssa ja bakteerien leviäminen!

Mobiililaitteiden kosketuspinnat ovat otollisia levittämään influenssavirusta sekä muita sairauksia. Tämä johtuu siitä, että laitteet ovat lähikontaktissa käsiin ja kasvoihin. Pintoja käsitellään paljain käsin ja bakteerit pääsevät leviämään kuten kätellessä. Mobiililaitteessa on keskimäärin jopa 18 kertaa enemmän mahdollisesti haitallisia bakteereja kuin esimerkiksi WC-istuimen kahvassa. Vivotechin steriloivalla latausasemalla pysäytät influenssan ja haitallisten bakteerien leviämisen mobiililaitteiden kosketusnäyttöjen välityksellä helposti ja tehokkaasti.

UV-C sterilointi

UV-valon steriloiva vaikutus perustuu siihen että valo tunkeutuu bakteerin tai viruksen soluseinämän läpi ja aiheuttaa sen DNA:ssa jakaantumisinformaation sekaannuksen. Taudin aiheuttaja ei voi enää monistua ja lisääntyä vaan se katsotaan kuolleeksi ja ihmiselle vaarattomaksi. UV-C sterilointi on käyttäjälle täysin vaaraton ja se tuhoaa bakteerit jo 6 minuutin käytön jälkeen.

10, 30, 40 tai 53 laitteen yhtäaikainen lataus ja sterilointi

Vivotech R-sarjan steriloivat latausasemat on saatavilla sekä 10, 30, 40 ja 53 latauspaikkaisena. Latausasemat sisältävät latauspistokkeet kaikille yleisille tableteille sekä matkapuhelimille (iOS, Android, Lumia) sekä lataustilan ilmoittavat LED-valot ja ajastimen. Vakioitu jännite takaa turvallisuuden ja latausaseman tuulettimet estävät lämpötilan kohoamisen. Läpinäkyvällä ja kestävällä akryylipinnalla varustetut ovet on varustettu siistillä ja turvallisella salpalukituksella.

models